Massages

Een bindweefselmassage voor het gezicht vermindert spierverklevingen, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de doorbloeding van de huid verbetert. De massage is stevig en focust niet zozeer op ontspanning, maar op herstel en celvernieuwing. De voordelen van bindweefselmassage Bindweefselmassage is verkwikkend voor de geest, maar heeft bovenal voordelen voor de huid:

  • Stimuleert celvernieuwing en verstevigt de huid
  • Maakt de huid elastischer
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Laat de huid stralen

 

Bindweefselmassage gezicht

Deze behandeling bestaat uit een stevige massage waarbij het onderhuids bindweefsel wordt geprikkeld. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, de huid wordt steviger en voelt soepel aan.

45 min

€45,00

Bindweefselmassage gezichtskuur (4 + 1 gratis)

Door deze behandeling in kuurverband te ondergaan worden resultaten voor de langere termijn verkregen.

4 x 45 min

€180,00

Relax body massage

Bij deze massage gaat het uitsluitend om rust en ontspanning. Bij de relaxmassage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij de “MOOII” specialiste vloeiende, glijdende bewegingen maakt. Aangezien ontspanning het primaire doel van de massage is, zullen de bewegingen van de specialiste extra langzaam en licht zijn.Een relaxmassage is beslist niet hetzelfde als een bindweefsel- of een deep tissue massage! Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af. Met zachte of middelmatige druk van de handen op het lichaam, nodigt de “MOOII” specialiste het lichaam van de klant uit zich te ontspannen.

30 min

60 min

€30,00

€60,00

Nek-Schouder-rug Massage

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid. Het speelt soms parten voor je rug, nek en schouders. Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

30 min

60 min

€30,00

€60,00

Hoofdmassage

Er is weinig dat een goede hoofdmassage niet kan verhelpen. Heb je last van hoofdpijn, slapeloosheid, stress, spierpijn, haaruitval, vermoeidheid of migraine? Dan is een hoofdmassage zeker het proberen waard.

30 min

€39,50