Payot

Dr. Nadia Payot creëerde een unieke beauty methode die de combinatie van exclusieve massagebewegingen en doeltreffende natuurlijke ingrediënten met elkaar combineert. Deze leiden tot op de dag van vandaag tot ongeëvenaarde resultaten. In het laboratorium van Payot worden de pure en krachtige werkstoffen uit de natuur, optimaal geformuleerd. Het team van huid-, geneesmiddelenspecialisten en chemici zijn voortdurend bezig met het ontcijferen van de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen. Op deze manier ontwikkelt Payot behandelingen die inspelen op echte schoonheidskwesties.

Payot is een merk dat innoveert en blijft ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vrouw.

Alle gezichtsbehandelingen bestaan uit:

  • Diepte reiniging
  • Wenkbrauwen modelleren
  • Stomen
  • Massage
  • Masker
  • Dag verzorging

 

Payot Relax

Speciaal gericht op reinigen, hydrateren, verzorgen van de huid en ontspannen.

55 min

€57,50

Zenn Plus+

Speciaal gericht op reinigen, hydrateren, verzorgen van de huid en ontspannen. Extra lange massage (hoofdhuid) schouders en nek.

65 min

€67,50

Anti-Age

Beginnende rimpels corrigeren en de jeugdigheid behouden met de luxe Anti-Age behandeling door middel van een Spa lift off masker.

75 min

€79,50

Anti-Age Power Booster

Werkt ontgiftend, face liftend. Een luxe behandeling wat werkt op rimpels, stimuleert de Verslappingen door middel van een luxe liftend masker van PAYOT. Pigmentvlekken, doffe teint en uitdroging van uw huid zijn straks verleden tijd.

90 min

€89,95