Compressie Therapie

Vormen de benen bij jou ook een probleemzone door cellulite of vocht? Zou jij dit graag slanker en gladder zien, maar weet je niet meer hoe; Kies dan voor onze Compressietherapie en Bodywrap behandelingen bij “Eva Body & Lifestyle”.

 

Compressietherapie is een behandelmethode die de natuurlijke bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophogingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelf verdwijnen. Het is een heerlijke ontspannende therapie. Terwijl je ligt, zorgt het luchtdrukpak voor een aangename massage en heeft een geïntegreerd infraroodsysteem. Het systeem verbetert het metabolisme (stofwisseling). De bloedcirculatie activeert de vetstofwisseling bij 40° Celsius.

 

Behandeling

De behandeling duurt slechts 25 tot 40 minuten. In combinatie met de Bodywraps van Arosha zijn 8 tot 16 behandelingen nodig. 1 losse behandeling van 25 minuten kost slechts €39 (vanaf prijs)

Voor verdere info verwijs ik u door naar mijn eigen website: www.evabodyenlifestyle.nl

M: 06-31660800

 

Arosha Bodywraps & Ampullen

Deze bevatten hoog geconcentreerde actieve ingrediënten voor behandeling van o.a. cellulite, vetophogingen, huidverslapping en volume verlies borsten.

Inhoud box:

  • 8 Bodywraps
  • 8 Ampullen
  • 1 Glycopeeling (50ml)

Voor verdere info verwijs ik u door naar mijn eigen website: www.evabodyenlifestyle.nl

M: 06-31660800

 

Ultra Body Shape

Binnen 4 weken figuurcorrectie met de Ultra Body Shape d.m.v. Ultra Pads is het mogelijk plaatselijk een cosmetische behandeling uit te voeren. De Ultra Bodywraps van Arosha zorgen voor een nog intensere aanpak van vochten cellulite.

Deze behandeling breekt vet en vochtophopingen af. Stimuleert de werking van enzymen en bevordert de spieraanmaak door spierstimulatie waardoor u slanker wordt en uw huid strakker oogt.

En dat allemaal binnen een periode van 4 weken. Juist hierdoor biedt een Ultra Body Shape Kuur uitkomst, zodat u dus binnen 4 weken in Shape bent. Cellulite is verleden tijd.

Hoofdzakelijk aanbevolen voor

  • Lokale vetmassa
  • Lokale cellulite
  • Compacte cellulite
  • Zachte cellulite
  • Beginnende (Oedemateus) cellulite

 

Advies

Het advies om de Ultra Body Shape behandeling te combineren met compressietherapie om zo het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Ook adviseren wij om minimaal 4 weken, 2x per week de behandeling te ondergaan.

Tijdens het consult bespreken wij uw wensen en wordt uw gezondheid in kaart gebracht. Tevens vindt er een huid en weeg analyse plaats. Aan de hand van deze gegevens stel ik een persoonlijk behandelplan op.

Het Bodyshape programma van Ultrasound, elektrostimulatie en elektrolipolyse duurt 30 minuten. En kost slechts 89€ voor een losse behandeling.

Voor verdere info verwijs ik u door naar mijn eigen website: www.evabodyenlifestyle.nl

M: 06-31660800