Montale

De Franse nicheparfums van Montale munten vooral uit door hun liefde voor de aroma’s van het Oosten en het Arabische schiereiland, maar ook door hun bijzondere geschiedenis. In elke flacon wordt de mysterieuze sfeer van het Oosten gemengd met de passie van Pierre Montale, de maker en oprichter van het merk.

 

Alle geuren van dit originele merk zijn een gelukselixer. Het merk Montale werd in Parijs in 2003 opgericht door Pierre Montale, voor velen een mysterieuze parfumontwerper, die eerst enige tijd doorgebracht heeft in Saoedi-Arabië, waar hij parfums voor de adel en voor koningen en koninginnen ontwierp. Na zijn terugkeer naar Parijs ving hij de creatie van originele geuren aan. Hij selecteert voor zijn geurcreaties natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk kostbare houtsoorten. Zo kunnen we ook vaak het adelaarshout tegenkomen, ook bekend als oudh. Het wordt vaak aangeduid als “vloeibaar goud”. De parfums van Montale werden al snel uiterst populair, niet alleen bij de kopers, maar ook bij de parfumcritici.

 

De parfums van Montale geven je de mogelijkheid een reis vol ontdekkingen en avonturen te maken.

 

Atelier des Ors:

Een exclusief boetiekmerk welke aan de top staat van Haute Parfumerie en bekend staat dankzij prachtige kunstwerken met gouden accenten. Kunst zoals we nog niet veel eerder zagen: Fascinerend, maar ook onweerstaanbaar!

 

Het exclusieve parfumhuis zorgt voor prachtige schoonheid van binnen én buiten: Uiterst luxe flacons gecombineerd met onweerstaanbare, krachtige parfums. De parfums zorgen keer op keer voor een onweerstaanbare ontdekkingsreis. In de prachtige flacons kan bladgoud niet ontbreken.. Goud is onmisbaar Atelier Des Ors!

 

Heeley

De natuur was altijd een belangrijke inspiratiebron voor ontwerper James Heeley (geboren in Yorkshire, Engeland). Zijn fascinatie voor parfums ontstond toen hij ontdekte hóe deze worden ontworpen en geproduceerd. Zonder ‘officiële’ papieren ging hij aan de slag met deze nieuwe passie. De ontwikkeling van zijn creaties zijn een duidelijke illustratie van de ontwikkeling van hem als parfumeur. Een van zijn eerste geuren ‘Menthe fraîche’ (2006) is eigentijds, elegant en zeer draagbaar, geheel ontworpen rondom een simpele basisnoot: munt. In de loop van de tijd werden zijn prachtig opgebouwde, natuurlijke, lichte geuren steeds volwassener en complexer. Cardinal, Esprit du Tigre en Cuir Pleine Fleur als meest markante voorbeelden. De recente collectie ‘Extrait de Parfum’ (met parfums als Bubblegum Chic en L’Amandière) benadrukt dit ook.