Make-up bar HELEMAAL MOOII LIFESTYLE

Bij een nieuwe coupe past ook nieuwe make-up. Wellicht heb je iedere dag dezelfde make-up routine of is er een bijzondere gelegenheid waarvoor je weleens wilt uitpakken. Bij HELEMAAL MOOII LIFESTYLE werken gespecialiseerde visagisten met het exclusieve merk ROUGE BUNNY ROUGE. Een opfrissende mini make-up, een private tutorial, maar ook een bridal make-up op locatie behoort tot de mogelijkheden. Feestje, bruiloft, belangrijke afspraak of er op een casual dag op je best uitzien? Neem plaats, ontspan, geniet van onze visagie met een drankje en geef je over aan onze MOOII hairstylisten en make-up artists. Shine met de MOOIISTE make-up en laat je haar in model föhnen voor haar dat nog dagen HELEMAAL MOOII zit!

 

Make-up bar HELEMAAL MOOII LIFESTYLE

Profiteer niet alleen van perfect haar, maar ook van een “MOOIIE” korting! Met een abonnement ontvang je 2 of 4 keer per maand een blow and dry, 10% korting op onze blow-dry producten, een gratis b-day blow-dry en bij iedere blow-out een glaasje bubbels!

 

Groepen en workshops

Vrijgezellenfeest, verjaardag of girls night out? Ontvang een blow-dry en make-up van onze MOOII specialisten of leer hoe je zelf de MOOIISTE look creëert. Daarnaast genieten jullie van bites & bubbels! Prijzen op aanvraag.

 

Make-up

Dag make-up

30 min

€30,00

Dag make-up

30 min

€30,00

Avond Glamour Make-up

45 min

€37,50

Toeslag kunstwimpers

10 min

€9,50

Bubbels en blowout arrangement

Haarstyling naar keuze, Make-up naar keuze, Gezonde en lekkere bites, Glaasje bubbels

1uur 30min

€75,00 pp (min. 2 pers.)